Nederlagen,

Uit de schoolkrant

De triomfen en nederlagen, de euforie en depressie die te maken hebben met het voeren van een bedrijf in het hartje van de mooiste stad van Vlaanderen.

Opstel Makentest De triomfen en nederlagen, de euforie en depressie die te maken hebben met het voeren van een bedrijf in het hartje van de mooiste stad van Vlaanderen. De opbrengst van deze organisatie is bestemd voor het aanschaffen van een blindegeleide hond voor Peter Durieux; Dit project is zonder winstoogmerk en streeft geen ander lucratief doel na. Zij werden dan immers plots als een goede partij beschouwd.

Inschrijven kan, zoals steeds, door storting van 700 fr. Noemen doe ik hem niet, want hij is toch al overleden. Koster Adriaen was 19 jaar toen hij zijn bastaardzoon verwekte. Graag had ik het als sluitstuk op mijn epistel voorgedragen. Op een zekere avond rond een uur of negen wilde Louis Goyvaerts naar huis gaan. Maar eerst werd er altijd het rozenhoedje gebeden en iedereen bad mee.

Peutingerkaart, het Itinerarium Antonini en het werk van Ptolemeus. Maar onze Jules kwam binnen en wilde haar plaats innemen. De Rijck in de Pluishoek en Jakke Swis woonde in de Verdronken Vors.

Advertenties