Opleiding

Uit de schoolkrant

De totale minimale duur van de opleiding bedraagt 3 jaar.

Opleiding Secretariaattest Ook de basisprincipes boekhouden en het gebruik van handelsdocumenten en beginselen van burgerlijk en sociaal recht staan op de agenda. In het moduleblok talen wend je talenkennis functioneel aan. Problemen om in de chatroom te geraken? Iets niet duidelijk over het gebruik? Stel hier je vragen. Elke plaats heeft zo zijn eigenheid en bepaalde aantrekkingskracht dat het moeilijk kiezen is. Met telkens een heel verscheiden en fascinerende bevolking. Waarom deze land ?Fantastische natuur gecombineerd met een zeer rijke cultuur; vele tradities, schitterend volk.

Waarom deze land ?Het mysterieuze van het Verre Oosten. Je moet naar het oordeel van de examencommissie beschikken over voldoende typevaardigheid zie hierna. Mooie mode? Lelijke mode? Betaalbare mode? Dure mode? Geef je mening. De cursus Medisch secretaresse is bestemd voor iedereen die graag afwisselend werk doet op receptioneel, secretarieel en administratief vlak en dit graag combineert met werken in de gezondheidszorg. De natuur, de prachtige landschappen, de geur van de bloemen . En als laatste stap leer je ook werken met Excel en Access.

Het is een eiland op mensenmaat waar het goed leven is. Hier kan je alles kwijt over je kinderwens, zwangerschap en geboorte. Uiteraard kun je sneller studeren als je dat wilt en zo de cursus sneller afronden. TikgeitAllerlei leuke en nuttige informatie verzameld door een ervaren secretaresse. Goed boek gelezen? Nieuwe auteur ontdekt? Laat het hier aan iedereen weten. Beter omgaan met je baasDeze cursus helpt je om je leidinggevende beter te begrijpen. Bij de leerstof Anatomie, fysiologie en pathologie krijg je in elke les een complete woordenlijst van alle in die les nieuw gebruikte medische termen, plus de betekenis.

Waarom deze land ?Hoewel zeer exotisch, toch een land waar ik me onmiddellijk thuis voelde. Er worden op geregelde tijdstippen infodagen georganiseerd. De cursus Zakelijke Communicatie Engels behandelt allerlei zakelijke situaties uit de bedrijfswereld. Laatst een leuke grap gehoord? Hilarische mail ontvangen? Je kan het hier allemaal kwijt. In het vak zakelijk Nederlands krijg je concrete oefeningen die nauw aansluiten bij de actualiteit van het bedrijfsleven.

Advertenties