Scholengemeenschap

Uit de schoolkrant

De rechtbank in Alkmaar heeft een 35-jarige docent van scholengemeenschap Jan Arentsz vrijgesproken.

Docenttest Of de docente nog terugkomt om les te geven op de school, weet de directeur niet. De man werd verdacht van het veroorzaken van een steekvlam bij een kampvuur op het strand tijdens een schooluitje. Een islamitische docent, die lesgeeft op de openbare scholengemeenschap Vader Rijn College in Utrecht, is voor onbepaalde tijd geschorst omdat zij opeens mannen geen hand meer wil geven. Meedoen met deze editie is helaas niet meer mogelijk, de inschrijving is sinds 5 november gesloten. De docent in kwestie wilde na de zomervakantie plotseling geen hand meer geven aan mannen, terwijl zij daar eerder totaal geen problemen mee had. Niet zo handig en ook niet zo flink om naar de commissie.

De rechtbank in Alkmaar heeft een 35-jarige docent van scholengemeenschap Jan Arentsz vrijgesproken. Het is werk van Dinny Brouwer en het hangt in de gang van Algemeen Burger Gasthuis in Bergen op Zoom. Hij was in Rio voor een signeersessie van het nieuwe Guinness Book of Records. De leraar wordt verdacht van het veroorzaken van zwaar lichamelijk letsel door schuld.

Het Openbaar Ministerie, dat de verdachte onzorgvuldig en onvoorzichtig handelen verwijt, maakt dinsdag tijdens de zitting de eis bekend. Haal de omgeving de school binnen en ga met de leerlingen de buurt in. Maak de leefomgeving en de leefweereld van de leerlingen tot onderwerp van leren. Helaas, voor deze opleiding zijn er geen brochures aan te vragen. Vijf vragen over het nieuws van de afgelopen 24 uur. Heeft u een nieuwstip of een mooie nieuwsfoto? Mail RTLNieuws.

Advertenties