Percentages

Uit de schoolkrant

De hoge percentages illegale export zullen overigens niet heel snel dalen.

Haagse Hoge Schooltest De hoge percentages illegale export zullen overigens niet heel snel dalen. Hun enthousiasme en energie doet elke zaal op zijn grondvesten schudden. Vanwege de Haagse connecties van Zwartboek zal hij in zijn verhaal uitvoerig stilstaan bij deze film. Indien een document niet gereserveerd staat is verlengen mogelijk, ook telefonisch via nummer 4457882. De ingang bevindt zich op de 1e etage aan de brede gang die leidt naar de sector Informatica 3e trap in het ovaal.

Maar er zal ook gewezen worden op kritische factoren. Ik wil een klein beetje op de conclusies vooruit lopen. AlgemeenDe bibliotheek is te vinden tussen de gebouwdelen Ovaal, Strip en Slinger. En dan de koppeling tussen afval als probleem of product.

Ook tips die leiden naar een goede correspondent weet CONFUUS! te waarderen. In samenwerking met Filmhuis Den Haag organiseert het Koorenhuis op 13 november a. In Nederland is flink gecontroleerd in de afgelopen jaren. De acht New Yorkse jongeren zijn de beste jonge tappers van de Verenigde Staten.

Advertenties