Vermelden.

Uit de schoolkrant

De brief moet de naam van de deposant en de redenen van de indiening vermelden.

Vertaling Van Frans Naar Nederlandstest De Dienst verklaart dat het Europese octrooi zijn uitwerking mist voor België, wanneer vastgesteld wordt dat de verplichte vertaling niet is ingediend. En omdat er een heel prettige sfeer is, werk je echt met plezier. In de sectie Nederlands is dat bijzonder duidelijk, en voor ons studenten is het een pre als er bijvoorbeeld én Nederlanders én Vlamingen zijn. With the support of the European Commission within the framework of the Socrates Comenius programme. Ook moeten het nummer van het octrooi en de octrooihouders volledig vermeld worden. Vertaaldiensten in alle vakgebieden tussen Russisch en Engels.

Geen vertaling gevonden, gelieve een woord in te geven. Naast de vakspecifieke colleges is er in het laatste jaar voor iedereen een beroepsstage. Nederlands wordt uitsluitend als vreemde taal gedoceerd.

De Ecole d'Interprètes Internationaux is bovendien lid van de Conférence Internationale des Instituts Universitaires de Traducteurs et Interprètes CIUTI en heeft met een aantal zusterinstellingen bilaterale overeenkomsten afgesloten. Omvat informatie over OHS-programma's in de verschillende staten. Van een beginnende eerstejaarsstudent wordt dus basiskennis verwacht, al is er remediëring voorzien voor wie daar behoefte aan heeft. Ieder jaar organiseert de sectie ook enkele minder schoolse activiteiten.

Advertenties