Engelse

Uit de schoolkrant

De Engelse taal dringt steeds dieper in ons leven door.

Opleiding Engelstest Wil je razendsnel Engels leren, kies dan voor de taalcursus Engels voor beginners. Alle leermiddelen, cd's en opbergmappen zijn bij het lesgeld inbegrepen. Engelse werkwoorden vervoegen EngelsVoer het hele werkwoord in en je krijgt alle vervoegingen. We gaan ervan uit dat u weinig of geen kennis van de vreemde taal heeft als u aan deze cursus begint. Engelse grammatica edufind EngelsEen uitleg over de Engelse grammatica, met voorbeeldzinnen. Gespecialiseerd in groepsgerichtheid en individuele aanpak. Webgrammatica schrijfcentrum EngelsEngelse spelling, grammatica, homoniemen, interpunctie en schrijfstijl. De Engelse taal dringt steeds dieper in ons leven door.

Online schrijfassistent @ Schrijven EngelsEen handleiding voor het ontdekken, organiseren, herzien en bewerken van je gedachten, informatie en schrijfwerk. Als je klaar bent kun je de brief verder bewerken, kopiŽren in je tekstverwerker, printen of mailen. Bijvoorbeeld verkregen door het studiepakket Engels voor beginners. Doe nu voor of na je studie een buitenland studie met EF. Bij Studieplan bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd je aan je opleiding besteedt. Je hebt keuze uit 14 landen waaronder Amerika, Australie en China.

Een behoorlijke kennis van de Engelse taal overeenkomend met tenminste het MAVO-niveau of onze cursus Engels voor beginners is noodzakelijk. Oefeningen voor grammar, phonetic symbols, vocabulary, politics, geography, literature, reading exercises, enz. Thuis Engels leren EngelsLeer de Engelse grammatica, Engelse woordenm, werkwoorden vervoegen en de uitspraak. Al vrijwel meteen kunt u gebruik maken van uw praktische talenkennis. Internet-grammatica Engels EngelsEen online cursus Engelse grammatica. Dat maakt het tot de meest gevraagde taal om tijd in te investeren. Engelse taal lezen, schrijven, spreken en verstaan. Begrijpelijk, want Engels is een taal waar je je overal mee redt.

Handboek grammatica en interpunctie EngelsEen online naslagwerk en werkboek over de regels van de grammatica en interpunctie gebruik van komma's, punten etc. Uw teksten worden altijd door een native speaker vertaald. Handleiding Engelse grammatica en schrijven in het Engels EngelsUitleg over de grammatica van het Engels, op het niveau van woorden, zinnen en alinea's. Elk onderdeel bestaat uit een verhaal dat je kunt lezen of beluisteren, een videoclip en een interactieve test. Arnhem en Rijswijk bieden naast groepstrainingen Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans en Nederlands, ook maatwerk individuele taaltrainingen in een taal naar keuze. De vier cassettes of cd's die je ontvangt bij de cursus zijn onmisbaar bij het aanleren van de juiste uitspraak. Luisteroefeningen EngelsLuister naar een verhaal in het Engels en beantwoord de toetsvragen.

Advertenties