Nationale

Uit de schoolkrant

Dat is nodig vanwege het grote belang van toerisme voor de nationale economie.

Opleiding Toerismetest De vakken die je op deze opleiding volgt zijn er uiteenlopend en geven je uitgebreide kennis van de Ecuadoriaanse cultuur en geschiedenis. Iedere dag weer zorgen voor een groot assortiment van heerlijke verse producten. Ontvang nu € 50 korting op vrijwel alle cursussen en opleidingen. Schrijf je nu in voor een open dag op één van deze 5 vestigingen.

Hogere hotelschool, middelbare hotelschool en toeristische opleidingen hogeschool tio. De eerste cursus bestaat uit een lange weekend en eindigend met een toets. Helaas, voor deze opleiding zijn er geen brochures aan te vragen. Ik ben vandaar naar de voorselectie bij Content geweest.

Dit jaar ga ik examen doen voor mijn Vmbo en ga ik de opleiding tot stewardess doen. Bericht Hoi, binnenkort vertrek in Spanje weet nog niet precies waar om er te werken als hostess. Dat is nodig vanwege het grote belang van toerisme voor de nationale economie. Maar ik las alleen laatst op internet dat de lucht erg droog is in het vliegtuig en dus dat laseren niet zo'n goed idee is. Wij bieden opleidingen op alle niveaus, als dagopleiding of in deeltijd. Informatie over leeftijdseis, programmaprijs en bijkomende kosten vind je in de prijsbijlage.

Advertenties