Vaarbewijs

Uit de schoolkrant

Bijdrage Ik heb afgelopen weekend de cd-rom Vaarbewijs 1a besteld.

Vaarbewijs Examenstest Antwoordno 123 Beste Rene,Als deze in je eigen land eveneens voldoen. Antwoordno 72 Op zee voor nautische informatie 6 en 8 gebruiken. Een eis is wel, dat de boot verenigbaar met het water moet zijn.

Een examenvraag over een vrijvarende veerpont geeft bij slecht zicht in het boek een ander signaal dan op de cd. Bijdrage Mag je als 14 jarige alleen met een 6 pk motortje varen in een rubberbootje. Weet van niets in het forum las ik dat er 2 soorten zijn. Antwoordno 25 Iedere goede watersportzaak kan dat voor u regelen. Je mag er overal meevaren waar varen niet verboden is. Antwoordno 124 Er zijn er te veel examenvragen om ze allemaal uit je hoofd te leren.

Markermeer, IJsselmeer, Waddenzee en Zeeuwse wateren. Bijdrage Ik wil graag beginnen met een thuis cursus wat zou u mij aanraden om dit te gaan doen . Bijdrage Ben voor mijn Marcom B geslaagd , heb een zeiljacht en vaar meestal op de Zeeuwse wateren. Ben wel benieuwd of je nu daar niet gaat varen!! Laat dat ons even weten.

Advertenties