Inspanning

Uit de schoolkrant

Bedankt dat jij zo'n inspanning levert voor onze kinderen.

Autisme Kinderentest Het is de bedoeling van allerlei informatie uit te wisselen over Autisme en het Syndroom van Asperger. Transfer naar een andere situatie lukt vaak niet, soms wel. Bij de oudste werd 5 jaar geleden, na een lange lijdensweg , een autisme spectrum stoornis vastgesteld, nl. De school van mijn zoontje doet ook altijd grote inspanningen voor de kindjes. Wij willen het beste voor onze zoon en onze twee andere kinderen. Zonder het buitengewoon onderwijs was onze zoon nog niet zo geŽvolueerd als nu.

Bedankt dat jij zo'n inspanning levert voor onze kinderen. Men heeft volgende documenten nodig om in aanmerking te komen voor thuisbegeleiding. Een autisme spectrum stoonis uit zich op heel wat verschillende manieren. Soms willen ze obsessief dingen verzamelen of is er een absolute weigering om bepaalde kledij te dragen.

Er is een steeds herhalen van bepaalde gedragspatronen, woorden of uitdrukkingen. De kosten hiervan zouden voor het grootste gedeelte moeten ten laste genomen worden door de overheid. Over het algemeen komt het syndroom meer voor bij jongens dan bij meisjes. Zoals je zelf aanhaalt doe je hier financieel verlies aan en dit zou niet mogen gebeuren.

Advertenties