Basisschool

Uit de schoolkrant

Basisschool met vestigingen in Maarssen en Tienhoven.

School Maarsentest Informatie over de school, het jaarkamp, de jaarkalender en maandinfo. Middelbaar Beroeps Onderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs. Onze school moet een wingerd zijn met wortels in een eerlijk geloof. Mist er een plaats in de lijst? Laat het ons weten. Het Klaverblad is er voor kinderen bij wie het op de reguliere basisschool niet goed gaat, kinderen die niet voldoende mee kunnen komen, een achterstand hebben in hun ontwikkeling of die moeite hebben met de sociale omgang. Alle katholieke scholen in de gemeente Maarssen, de Franciscus, de Kameleon, de Pionier, de Wilde Wingerd en de Rientjes-Mavo vallen onder het bestuur van de Scholenstichting Pastoor AriŽns.

In november was Het Kompas actief bezig met Het nationaal schoolontbijt en schaatsen voor water. Groep 7 aan het woord over de Week van de Techniek. Christelijke basisschool Het Kompas heeft voor de groep kinderen een lokaal ter besckikking gesteld. De onderwijsdiensten van ClubMessage bieden de mogelijkheid om snel, gesegmenteerd en interactief met studenten en medewerkers te communiceren. Basisschool met vestigingen in Maarssen en Tienhoven.

Basisschool met vestigingen in Duivenkamp en Kamelenspoor. De kinderen zijn de ranken, die wij alleen mogen begeleiden, waar we zorg voor moeten dragen en steun bieden waar dat nodig is. De KlaroenBasisschool met vestigingen in Maarssen en Tienhoven. De schilderkunsten van juf Marike ziet u op de ramen. De eerste nieuwsbrief van dit schooljaar is toegevoegd.

Christelijke Scholengemeenschap voor Atheneum met Latijn, Havo en Mavo. Een verslagje van de traditioneel geworden startdienst in de mooie monumentale Hervormde Kerk aan de Kerkweg is toegevoegd. Met de Edu-Zuil kunt u efficient communiceren met studenten. Sommige scholen hebben een offici√ęle naam die afwijkt van hun 'roepnaam'. De Wit-Russische kinderen en hun juffen zijn blij .

De kinderen uit Wit-Rusland zijn al bijna 4 weken in Nederland. De dynamiek van roosters en informatie neemt sterk toe.

Advertenties